A 2024-es év várhatóan ismét a támogatások éve lesz, ezt vetíti előre az év elején indult CSOK+ program, a Falusi CSOK és a hamarosan rajtoló újabb felújítási támogatás is.

Mivel az otthonfelújítási és otthonteremtési projektek megvalósítása jelentős kihívást jelent, 
különösen azok számára, akik először vágnak bele ilyen nagy horderejű vállalásba,

létrehoztuk Kulcsrakész Komfort néven egy olyan átfogó szolgáltatást, amely lépésről lépésre végigkísér a folyamaton!
Olyan komplett szolgáltatást nyújtunk, melyben már az igények felmerülésétől kezdve a segítségédere vagyunk!

Szolgáltatásunk elemei:

1. Független pénzügyi szakértőnk segít eligazodni a CSOK+ és a Falusi CSOK útvesztőiben. Ismerteti veled az Otthontermetési támogatott kölcsön (OTK)
és a Jelzáloghitel elengedés feltételeit is. Aktívan részt vesz az ügyintézésben, segít begyűjteni minden igazolást és szükséges dokumentumot, tehát végigkísér, egészen a folyósítás pillanatáig.
Így sok órányi ügyintézést, utánjárást és papírmunkát spórol meg. Lényegében tehát minden terhet levesz a válladról.

2. Pályázatírónk a felújítási támogatás végleges feltételeinek kihirdetését követően összeállítja a pályázati anyagokat helyetted, majd azt hiánytalanul le is adja a megfelelő MFB ponton.

3. Amennyiben valamely családtámogatás igényevételekor ingatlant vásárolsz, 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársunk segít az ingatlan állapotának felmérésében.
Így tudni fogod mennyit kell még költs a vásárolni kívánt ingatlan felújítására, valamint elkerülöd a rejtett hibákból adódó utólagos jogi hercehurcát is.

Ha pedig felújítasz, páldául az Otthonfelújító támogatás segítségével, szakemberünk felméri az ingatlan állapotát és ajánlatot ad minden szakipari munka elvégzésére és végig
koordinálja a 
folyamatot az átadás pillanatáig.

+1 A felújítási, korszerűsítési, bővítési folyamat során pedig mi, az Avers Építőanyag biztosítjuk a szükséges építőanyagokat számodra, természetesen kedvezményes áron.
Szolgáltatásunk csak Komárom- Esztergom vármegyében élő ügyfeleink számára elérhető!


Amennyiben szakértőinkre bízod a folyamat lemendzselését sok-sok óra ügyintézéstől, logisztikától és idegeskedéstől, valamint plusz milliók elköltésétől kíméled meg magad!

Célunk, hogy az otthonteremtési folyamat minden szakaszában támogatást és megnyugvást nyújtsunk ügyfeleinknek. Tapasztalatunk és szakértelmünk révén garantáljuk,
hogy az otthonfelújítási és otthonteremtési projektek zökkenőmentesen és stresszmentesen valósulnak meg, a Te elképzelésed szerint!Vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik rövid időn belül felkeresnek a következő lépéssel:

Melyik szakértő segítségét kéred? (Több lehetőség is választható)
Otthonfelújító támogatás esetén mely munkákra vennéd igénybe? (Csak akkor töltsd ki, ha az előző kérdésben az Otthonfelújító támogatás iránt érdeklődtél)


Annak érdekében, hogy szakértőink a díjmentes előszűrés keretében egy előzetes ajánlatot adhassanak a megjelölt felújítási munká(k)ra,
fontos minden mező kitöltése 
és a mellékletek csatolása!